Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Back to top
17:00

Extractor Game Night

Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα

Ο Denny παρευρίσκεται στα εγκαίνια της AB7: ECLIPSE μαζί με έναν game master για να φιλοξενήσει τη Βραδιά Παιχνιδιού Extractor, βασισμένη στο έργο του Extractor, που μπορεί να παιχτεί, μια δυστοπική ερμηνεία του Squatter, του κλασικού Αυστραλιανού παιχνιδιού εκτροφής προβάτων. Δέκα παίκτες θα μοιραστούν την εμπειρία του παιχνιδιού, το οποίο αναδεικνύει τις εξαγωγικές τάσεις της βιομηχανίας δεδομένων στη μορφή ενός επιτραπέζιου, που ζητά από τους παίκτες να ενσωματώσουν τους εταιρικούς στόχους και στρατηγικές πίσω από τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

18:00

Βραδιά Παιχνιδιού Extractor

Πρώην Εμπορικό Κέντρο Fokas (όροφος -1)

Ο Denny παρευρέθηκε στα εγκαίνια της AB7: ECLIPSE μαζί με έναν game master για να φιλοξενήσει τη Βραδιά Παιχνιδιού Extractor, βασισμένη στο έργο του Extractor, που μπορεί να παιχτεί, μια δυστοπική ερμηνεία του Squatter, του κλασικού Αυστραλιανού παιχνιδιού εκτροφής προβάτων. Δέκα παίκτες μοιράστηκαν την εμπειρία του παιχνιδιού, το οποίο αναδεικνύει τις εξαγωγικές τάσεις της βιομηχανίας δεδομένων στη μορφή ενός επιτραπέζιου που ζητά από τους παίκτες να ενσωματώσουν τους εταιρικούς στόχους και στρατηγικές πίσω από τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Στις δύο ακόλουθες βραδιές παιχνιδιού, στις 2 και 3 Οκτωβρίου με τον game master να αναλαμβάνει την αποκλειστική καθοδήγηση, πέντε παίκτες κάθε φορά θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στον κόσμο του Extractor.

19:00

Βραδιά Παιχνιδιού Extractor

Πρώην Εμπορικό Κέντρο Fokas (όροφος -1)

Μία συμμετοχική βραδιά παιχνιδιού του Extractor, του διαδραστικού έργου του καλλιτέχνη της AB7: ECLIPSE Simon Denny.
Ένας game master, πέντε παίκτες.

Επανεφευρίσκοντας το κλασικό αυστραλιανό παιχνίδι της φάρμας 'Squatter', το Extractor είναι ένα δυστοπικό επιτραπέζιο παιχνίδι που χαρτογραφεί τις δυναμικές των εταιρειών ή πλατφόρμων που βασίζονται στα δεδομένα καθώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους για παγκόσμια κυριαρχία. Το Extractor αναδεικνύει τις εξαγωγικές τάσεις της βιομηχανίας δεδομένων στη μορφή ενός επιτραπέζιου που ζητά από τους παίκτες να ενσωματώσουν τους εταιρικούς στόχους και στρατηγικές πίσω από τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Οι επισκέπτες/παίκτες, κατασκευάζοντας στο Extractor τη δική τους πλατφόρμα δεδομένων, θα αποκαλύψουν τους μηχανισμούς που υποβόσκουν στον ψηφιακό καπιταλισμό.