Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Back to top
18:00

H τέχνη της αφήγησης του συλλογικού τραύματος

Online • Συζήτηση στο Zoom

Μία live ψηφιακή συζήτηση με τον Steve McQueen
Στο πλαίσιο της 7ης Μπιενάλε της Αθήνας, ο διάσημος εικαστικός καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής Steve McQueen σε μια ζωντανή συζήτηση με τον Poka-Yio και την Eirini Niamouaia Ontoul.


Ο Steve McQueen, ένας από τους πιο επιδραστικούς σκηνοθέτες και εικαστικούς καλλιτέχνες της εποχής μας, έρχεται στις οθόνες μας για μια αποκλειστική ψηφιακή συζήτηση.

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στις 19:00 (UTC+3), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη των ταινιών Shame και 12 Years a Slave και κάτοχο του βαρυσήμαντου Turner Prize, σε μια συζήτηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Μπιενάλε της Αθήνας Poka-Yio και τη συνεργάτιδα της Στέγης και ακτιβίστρια Eirini Niamouaia Ontoul.

Με αφορμή το έργο του End Credits (2012 - σε εξέλιξη) που παρουσιάζεται στον Εκθεσιακό Χώρο της Στέγης, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο της 7ης Μπιενάλε της Αθήνας ECLIPSE, ο Steve McQueen θα μιλήσει για την τέχνη της ανάσυρσης του τραύματος και των περιθωριοποιημένων ιστοριών της ανθρωπότητας.


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στη συζήτηση είναι δωρεάν, μετά από διαδικτυακή εγγραφή.
Για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, έως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 18:00 (UTC+3).

ΓΛΩΣΣΑ
Αγγλικά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
45 λεπτά

Q&A
Στο τέλος της συζήτησης, θα ακολουθήσει Q&A με το κοινό μέσω zoom chat.